Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu mitingi oldukça ilginç görüntülere sahne oldu. On binlerce insanın sevgi gösterisinde bulunduğu Erdoğan, iftar sonrası gruplar halinde 2 bin 500 kişi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başbakan Erdoğan’ın Ordu mitingi öncesi alana girenler çok sıkı bir aramadan geçirildi. Alana açılan sokak ve cadde girişleri kapatılırken, on binlerce insan tek tek üstleri aranarak alana alındı. Arama sırasında kadınların çantalarında çıkan parfüm hatta çocuk mamasına bile el konuldu. Erkeklerde ise çakmak ve kalemler alınarak alana sokulmasına izin verilmedi.
Alanda toplanan kalabalıklar, ağaç gölgelerinde saatlerce Başbakan Erdoğan’ı bekledi. Bu sırada alana girenlere şapka, Türk bayrağı ve Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylık bayrakları dağıtıldı. Miting sırasında meydanda Başbakan Erdoğan’ın ‘Arkasında Ordu var’, ‘Ordu sana inanıyor’, ‘Sen nereye biz oraya’, ‘Bir sevda adamı bir dava adamı’ yazılı posterler dikkat çekti. Başbakan Erdoğan, 12 yılda 13. kez geldiği Ordu’da yaptığı konuşmada on binlerce kişiye seslendi.
Mitingin ardından düzenlenen iftar yemeğine ise 2 bin 500 kişi katıldı. Başbakan Erdoğan iftar yemeğinin ardından alanda toplanan kalabalıkların ısrarına dayanamayınca gruplar halinde onlarla fotoğraf çektirdi. 10’arlı gruplar halinde alınan vatandaşlar, Başbakan Erdoğan ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile fotoğraf çektirmenin mutluluğunu yaşadı. Ancak fotoğraf çekimi yaklaşık bir saat sürdü. Bu sırada Başbakan Erdoğan’ın yorgunluğu gözden kaçmadı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Nedim İncebay'dan İnegöl'de "Gıda Toptancılar Sitesi" projesi

İnegöl’de 4 gündür süren sorun mahalleliyi bezdirdi

İnegöl'ün o mahallesinde okul yetersizliği gündemde: Öğrenci sayısı bini geçti!

Bursa'da tartışma yaratan o görüntü! Onlarca kişi aynı yerden...

İnegöl'de mezarlığa giden vatandaş neye uğradığını şaşırdı!

İnsanların arasına girdi cips yedi

Nedim İncebay: “İTSO Üyesini Gerçekten Tanıyacak”

İnegöl’de Vatandaş İsyan Etti! Bir Aydır Çözüm Bekliyorlar

Daireyi gezerken banyoya girdi, çıktığı yere inanamadı!

Gelin Mehirde Çıtayı Yükseltti! Her Yıl Alacak

Eşine Kahve Jesti Yaptı! Gelinin Cevabı Şoke Etti



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın