Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından önümüzdeki yıl 125’i uluslararası olmak üzere 456 fuarın yapılmasına izin verildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye’de düzenlenecek fuarların etkin ve kapsamlı biçimde tanıtılması ve yıl boyunca kullanılabilecek bir bilgi kaynağına duyulan ihtiyacın karşılanması amacıyla hazırladığı 2015 Yılı Ana Fuar Takvimi’ni yayımladı.
2015 yılında en yoğun fuar programı, Mart ayında olacak. 456 fuarın, 72’si Mart ayında düzenlenecek. Mart ayını 70 fuar ile Nisan ve 65 fuar ile Ekim ayları takip edecek.
Gelecek yıl düzenlenecek 456 fuarın 252’si İstanbul’da, 41’i Ankara’da, 32’si İzmir’de, 21’i Bursa’da gerçekleştirilecek. Onları 17 fuar ile Konya izleyecek.
2015’de Tarım ve Hayvancılık konusunda 49 fuar düzenlenecek. Eğitim, eğitim ekipmanları ve teknolojileri konusunda 46, inşaat malzemeleri, banyo, mutfak seramik, nalburiye, hırdavat, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve sistemleri konusunda 33 fuar yapılacak.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de kaldırıma oturup “adalet” isteyen vatandaş konuştu

Nedim İncebay'dan İnegöl'de "Gıda Toptancılar Sitesi" projesi

İnegöl’de 4 gündür süren sorun mahalleliyi bezdirdi

İnegöl'ün o mahallesinde okul yetersizliği gündemde: Öğrenci sayısı bini geçti!

Bursa'da tartışma yaratan o görüntü! Onlarca kişi aynı yerden...

İnegöl'de mezarlığa giden vatandaş neye uğradığını şaşırdı!

İnsanların arasına girdi cips yedi

Nedim İncebay: “İTSO Üyesini Gerçekten Tanıyacak”

İnegöl’de Vatandaş İsyan Etti! Bir Aydır Çözüm Bekliyorlar

Daireyi gezerken banyoya girdi, çıktığı yere inanamadı!

Gelin Mehirde Çıtayı Yükseltti! Her Yıl Alacak



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın