39.’su düzenlenen ’İstanbul Jewelry Show’ Fuarı başladı. Fuarda, özel olarak tasarlanan 100 kilo ağırlığında ve maliyeti 4 milyon dolar olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü maketi dikkatleri üzerine çekti.
Ubm Rotaforte’nin düzenlediği ’İstanbul Jewelry Show’ Fuarı bugün düzenlenen törenle 39. kez kapılarını açtı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden katılımcıların yer aldığı fuarda yerli ve yabancı firmaların göz alıcı ürünleri vitrinlerdeki yerini aldı. Altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, yarı değerli ve değerli taş, inci, gümüş, gümüş takı ve gümüş ev eşyası, altın montür, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorasyon, makine - ekipman ve yan sanayii, kasa, yazılım, lojistik, led aydınlatma sektöründen, 800’ün üzerinde yerli ve yabancı firma ve markaların ürün ve hizmetleri fuarda sergileniyor.
4 gün boyunca devam edecek fuarda en yoğun ilgili yapımına 2013 yılında başlanan maliyeti 4 milyon doları bulan 1.65 metre boyunda ve 100 kilo ağırlığındaki 3. Boğaz Köprüsü’ne oldu.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın