Kumburgaz’da deniz bisikletiyle denize açılan 5 gençten dünden beri haber alınamıyor. Gençlerin bulunabilmesi için Sahil Güvenlik ekipleri havadan ve karadan arama çalışması başlattı.
Edinilen bilgiye göre, Mikail Çelik, Serdar Demir, Doğan Demir, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi dün tatil için geldikleri Kumburgaz’da sahile indi. Gençlerin kiraladıkları deniz bisikleti ile denize açıldığı ve bir daha da kendilerinden haber alınamadığı belirtildi.
Gençlere ulaşamayan yakınları durumu güvenlik birimlerine iletti. Denizde kaybolan gençlerin bulunabilmesi için Sahil Güvenlik ekipleri havadan ve karadan arama çalışması başlattı. Gençlerin bulunabilmesi için AFAD ekipleri de arama çalışmalara katıldı. Gençlerin arama çalışmalarından şuana kadar herhangi bir sonuç alınamazken arama çalışmalarını Kumburgaz sahilinden takip eden kayıp gençlerin aileleri ise endişeli bir şekilde çalışmalardan sonuç bekliyor.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı

36 yaşındaki evlenmeyen kadının teyzelerine sorduğu soru viral oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın