Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir dershanenin 5. katından düşerek hayatını kaybeden kız öğrencinin elektrik telleri üzerine düşmesi anı ve vatandaşların kurtarma çabaları güvenlik kamerasına yansıdı.
Alınan bilgiye göre, geçen nisan ayında meydana gelen olayda, SBS’ye hazırlanmak için gittiği bir dershanede arkadaşlarıyla şakalaşan 14 yaşındaki Damla Bahçecioğlu, dengesini kaybetmesi sonucu 5. kattan boşluğa düştü.
Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, dershane öğrencisi Damla Bahçecioğlu elektrik tellerine takılıp beton zemine zemine çakılıyor. Üzerindeki elektrik tellerinin kıvılcımlar çıkardığı görülen öğrencinin yardımına çevrede bulunan vatandaşlar koşuyor. Vatandaşlar, sopalar ile kaldırdıkları elektrik tellerinin altındaki Damla Bahçecioğlu’nu kurtarıp üzerine kova ile su döküyorlar.
İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Damla Bahçecioğlu, 4 gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini kaybetmesinin ardından 29 Nisan 2014 tarihinde Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan evinin önünden telli duvaklı bir şekilde son yolculuğuna uğurlanmıştı.
Damla Bahçecioğlu’nun İskenderun Namık Kemal Ortaokulu’ndaki sınıfına da “Damla” adı verilmişti.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Yaban Domuzları Mahalleye İndi: O Anlar Kamerada

İnegöl’de İki Arkadaş Saniyelerle Ölümden Kurtuldu

Galatasaray Maçı Öncesi RAMS Park’ta Dikkat Çeken Görüntüler

Yemek ocağa kendi çıktı, onlarca yorum aldı

Bu işin suyu çıktı dedirtecek talep!

Onlarca kişi peşinden koştu! Yorumlara tepki yağdı

İnegöl’de sosyal medyaya yansıyan af çağrısı gündem oldu

Erdoğan'ın bu sözleri 32 yıl sonra Bursa'da ortaya çıktı

İnegöl’de Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda drift yapan sürücüye ağır ceza

İnegöl’de Alevler Yükseldi! Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

İnegöl’de “Terzi kendi söküğünü dikemez” dedirten görüntü



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın