Bursa’da, boşandığı hemşire eşinin dini nikahla evlendiği adam ile oğlunu acil servis önünde kurşun yağmuruna tutan ambulans şoförü adliyeye sevk edildi.
Olay, dün gece saat 01.30 sıralarında Çekirge Devlet Hastanesi acil servisi önünde meydana geldi. Bu hastanede hemşire olarak çalışan Fatma Y.’den bir süre önce ayrılan ambulans şoförü İ.G. (41), Ankara’dan Bursa’ya gelirken, Fatma Y.’yi arayarak, “Seninle konuşacağız, hastaneden ayrılma” dedi. Bunun üzerine Fatma Y, rapor alarak evine gitti. Eski eşini hastanede bulamayan İ.G., Fatma Y.’yi aradı. Hastaneye, hemşire Fatma Y.’nin dini nikahla evlendiği Muammer Kılıç (46) ile oğlu Muhammet Enez Kılıç (18) geldi. Buluştuktan sonra taraflar arasında tartışma çıktı. Belindeki tabancayı çıkaran İ.G., acil servis önünde baba ile oğlunu kurşun yağmuruna tuttu. Baba-oğul doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından İ.G. polise teslim oldu. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen katil zanlısı, gazetecilere, "Çekmeyin. Ben devle memuruyum" diye çıkıştı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın