Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında Kırşehir’de bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, ‘Gönül Sultanları Müzesi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Musul’da rehin tutulan ve yapılan operasyon sonucunda kurtarılan Mesut Taşkıran’ın düğününe katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra Abdallar grubu ile birlikte senfoni orkestrası konserini dinledi.
Konser ekibi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Davutoğlu, “Neşet Ertaş’a üstat denir, Türkülerimizi hakkıyla dinleyen ahlak felsefesini öğrenmiş olur. Neşet Ertaş’a üstat denir, o sazın kılıfının gerisine bakanlar bunu kolaylıkla görebilir “ dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Gönül Sultanları Neşet Ertaş Müzesinin açılışı gerçekleşirken; Başbakan Davutoğlu, Kırşehir Valiliği ziyaretine geçti.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Yağmur Bile Durduramadı! Baba Oğuldan Güzel Anlar

İnegöl Mezitler'de Dev Tırlar Ters Yöne Girdi! Trafik Durdu

İnegöl'de Yılda Birkaç Kez Oluyor! Yine Aynı Manzara

İnegöl’den Azerbaycan’daki Başörtüsü Yasağına Tepki: “Bu Zulme Hayır Diyoruz!”

İnegöl'de giyim mağazasında korku dolu anlar

İnegöl’de arkeologlar iş başında: Kazı alanında ne aranıyor?

Takılan takıyı gören gelinin ağzı açık kaldı

İnegöl’de huzurevi sakinlerine Dünya Yaşlılar Günü sürprizi

Bursa’da büyük yangın alarmı! AFAD KBRN ekibi de bölgeye gitti

Ustanın istediği rakamı duyunca vazgeçti! Kendisi yaptı

Bedava simit dağıtılınca olanlar oldu! Bir anda kapıştılar



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın