Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Önder Özen’in istifasından sonra Ahmet Nur Çebi’nin görevine aynı şekilde devam edeceğini söyledi.
Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Lig Radyo’ya açıklamalarda bulundu. Futbol branşında birçok yerde mücadele verdiklerini belirterek, “Bazı eleştirileri ve endişeleri hak etmediğimizi düşünüyorum ama moralsiz değilim. Her gün burada çalışıyorum, burası bana moral veriyor. Önemli olan, taraftarın ve camianın moralli olması. Bayram gelsin, bir tatil yapalım deşarj olacağız” dedi.
“RAKİPLERİMİZLE ARAMIZA MESAFE KOYMA GİRİŞİMLERİ OLUYOR”
Orman, her camianın kendini çok büyük göreceğini ifade ederek, “Beşiktaş’ın üzerine oynanan oyun ve idari hatalarla birlikte rakiplerimizle aramızda bir mesafe koyma girişimleri oluyor. Ancak bu stadı kendi imkanlarımız, koşullarımızla yaparak, bu mali koşullar altında yaparak, bu imkansızlıklara rağmen yaparak, ne kadar büyük bir camia olduğumuzu kamuoyuna gösteriyoruz ve bundan gurur duyuyoruz. Tüm kamuoyu ve camianın bu şekilde bizi görmesi gerektiğini düşündüğümüzden bu sözü kalben söylüyoruz” diye konuştu.
Camiada Fulya, Akaretler, Ümraniye, Vodafone Arena gibi vurgular olmayacağını kaydeden Orman, “Beşiktaş bir bütündür. Bizde orası ayrı, burası ayrı bir cumhuriyet yoktur, tek bir cumhuriyet vardır” şeklinde konuştu.
“ÇEBİ GÖREVİNE AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEK”
Orman, Önder Özen’den sonra futbol yapılanmasının nasıl olacağı ve Ahmet Nur Çebi’nin en tepede olup olmayacağı ile ilgili soru üzerine, “Kendisi futbol sorumlusu olarak devam edecek. Bir sıkıntı yok. Yapılanma aynen devam edecek. Profesyonellerin karışabilecekleri, yapabilecekleri bellidir. Kamuoyuna, genel kurula, taraftara sorumlu olan en nihayetinde yönetim kuruludur. Bu insanlarla delege ederek bir şeylerden kurtulamazlar. Profesyoneller yöneticilere karşı sorumludurlar ve bu organizasyonun başındaki isim de Ahmet Bey. O da görevine aynı şekilde devam edecek” şeklinde cevap verdi.
Transferde birçok isimle görüşme halinde olduklarını vurgulayan Orman, “Hayırlısı neyse takımla bir araya gelir” dedi.
“MALİYET BİRAZ ARTTI”
Orman, stat inşaatının maliyeti ile ilgili sorulan bir soru üzerine ise, “O maliyet biraz arttı. Sebebi ise stat çok aşağı indi. Çatıyı çok farklı bir teknoloji ile donatıyoruz ve lüksünü de madem bir defa yapacağız bunu tam yapalım diyerek yükselttik. Şu ana kadar 80 milyon civarında masraf yaptık. Döviz de arttı belki masraflar yükseldi, ama olabildiğince makul gidiyoruz” ifadelerini kullandı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı

36 yaşındaki evlenmeyen kadının teyzelerine sorduğu soru viral oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın