Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Prandelli ile yolların ayrılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. Albayrak, “Biz hocamızdan memnunuz. Zamanında Lucescu’ya da aynı şeyler olmuştu. Ben Lucescu’nun yanında durdum ve biz o sene şampiyon olduk” dedi.
Sarı-kırmızılı kulüpte başkan yardımcılığı görevini yürüten Abdurrahim Albayrak, ofisinde basın mensupları ile bir araya geldi. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ve teknik direktör Cesare Prandelli’nin de katıldığı yemeğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Albayrak, Prandelli ile yolların ayrılacağı iddialarına açıklık getirdi.
“ZAMANINDA LUCESCU’YA DA AYNI ŞEY YAPILMIŞTI”
Prandelli’den memnun olduklarını ifade eden Albayrak, “Zamanında Lucescu’ya da aynı şey yapılmıştı. Ben Lucescu’nun dimdik yanında durdum, sabaha kadar konuştuk ve biz o sene şampiyon olduk. Siz bir kere hocanıza sahip çıkacaksınız, güveneceksiniz. O yüzden biz birlik olduk. Yakında çok güzel şeyler olacaktır” dedi.
DÜRÜST: “OCAK AYINDA TRANSFER YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ”
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ise, “Şu anda liderle aynı puandayız. Yarış daha yeni başladı. Galibiyetten ziyade bize heyecan veren bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bu takımın DNA’sında da var. Hocamız da tecrübeli bir hoca. Hep beraber bu yarışı sonlandıracağız” diye konuştu.
BAŞKANLIK SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI
‘Mayıs ayında başkan olacağınız söyleniyor. Böyle bir düşünceniz var mı?’ şeklindeki soruya Dürüst, “Bana şu anda mevcut yönetim kurulu, kalan sürede en iyi şekilde kulübün işlemeyen yönlerini işletmek, şeffaf olarak kulübün durumunu kamuoyu ile paylaşmak görevini teklif etti. Şu andaki tek konsantrasyonum bu” cevabını verdi.
“OCAK AYINDA TRANSFER DÜŞÜNMÜYORUZ”
Ocak ayında transfer yapmayı düşünmediklerini dile getiren Dürüst, “Kadromuzda 41 oyuncu var ama bunun 10 tanesi bir yerlerde oynuyor. Şu anda 30’un üzerinde bir kadromuz var. Bizim için esas olan hocanın rahat idman yapabileceği kadroya indirmek. Burada esas olan oyuncunun tercihidir. Onlar da oynamak istiyorlar. Şu aşamada yeni bir transfer düşüncemiz yok. Şu anda Ocak ayında transfer yapma düşüncemiz yok” ifadelerini kullandı.
“KEYİFLİ BİR LİG GEÇİRMEK İSTİYORUZ”
Sezon sonunda şampiyon olarak 4. yıldızı takmak istediklerini ifade eden Dürüst, sözlerini şöyle tamamladı:
“Bizim amacımız şampiyon olmak ve 4. yıldızı almak. Bizim istediğimiz rekabetin devam etmesi ve seyircinin maça gelmesi. Onun için diğer kulüplerle beraber keyifli olarak bir lig geçirmek istiyoruz. Sonunda da hak eden şampiyon olacak ama biz olmak istiyoruz.”
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Galatasaray Maçı Öncesi RAMS Park’ta Dikkat Çeken Görüntüler

Yemek ocağa kendi çıktı, onlarca yorum aldı

Bu işin suyu çıktı dedirtecek talep!

Onlarca kişi peşinden koştu! Yorumlara tepki yağdı

İnegöl’de sosyal medyaya yansıyan af çağrısı gündem oldu

Erdoğan'ın bu sözleri 32 yıl sonra Bursa'da ortaya çıktı

İnegöl’de Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda drift yapan sürücüye ağır ceza

İnegöl’de Alevler Yükseldi! Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

İnegöl’de “Terzi kendi söküğünü dikemez” dedirten görüntü

İnegöl'de çay bahçesinde yedi içti hesabı ödemedi

İnegöl'de orman yangını!



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın