Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dürüst, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’in takımda kalacağını, Mayıs ayında yapılacak seçimlerde başkanlık adaylığı konusunu değerlendireceğini söyledi.
Ali Dürüst, TRT Spor’da yayınlanan bir programa katılarak açıklamalarda bulundu. Chedjou’nun Afrika Uluslar Kupası’na gideceğini hatırlatan Dürüst, "O nedenle bir stoper alma düşüncesindeydik ama bu piyasada zor. Bursaspor’dan Serdar Aziz’i resmen istemedik. Sadece oyuncuyu alma konusunda bir düşüncemiz oldu. Bursaspor ile istenilen rakamlarda görüşmemiz mümkün değil. Ayrıca stoperde kullanabileceğimiz Koray Günter ve Hakan Balta gibi futbolcularımız var" dedi.
"SNEIJDER KALMAK İSTİYOR"
Ali Dürüst, Hollandalı yıldız Sneijder’in takımda kalacağını vurgulayarak, "Menajerinin iddiasına göre Sneijder futbolun daha yüksek tempoda oynandığı bir ligde forma giymek istiyordu. Bu konuda Sneijder Galatasaray’dan aldığı rakamın altında bir rakamı da kabul ediyor. Ancak Sneijder’in böyle bir isteği yok. Bu menajerinin senaryosu. Kendisi kalmak istiyor, biz de onunla devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
Dürüst, Mayıs ayındaki seçimler için henüz başkan adayı olmadığını ancak konuyu değerlendireceğini de sözlerine ekledi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Yağmur Bile Durduramadı! Baba Oğuldan Güzel Anlar

İnegöl Mezitler'de Dev Tırlar Ters Yöne Girdi! Trafik Durdu

İnegöl'de Yılda Birkaç Kez Oluyor! Yine Aynı Manzara

İnegöl’den Azerbaycan’daki Başörtüsü Yasağına Tepki: “Bu Zulme Hayır Diyoruz!”

İnegöl'de giyim mağazasında korku dolu anlar

İnegöl’de arkeologlar iş başında: Kazı alanında ne aranıyor?

Takılan takıyı gören gelinin ağzı açık kaldı

İnegöl’de huzurevi sakinlerine Dünya Yaşlılar Günü sürprizi

Bursa’da büyük yangın alarmı! AFAD KBRN ekibi de bölgeye gitti

Ustanın istediği rakamı duyunca vazgeçti! Kendisi yaptı

Bedava simit dağıtılınca olanlar oldu! Bir anda kapıştılar



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın