Instagram hesabı çalınan ve kapatılan ünlü şarkıcı Alişan, “Bunu yapan, yaptıran bulunacak! Allah’a havale etmeyeceğim ama” dedi.
Alişan’ın Instagram hesabı çalındı. Hesap bir süre sonra da kapatıldı. Twitter hesabından olayı değerlendiren Alişan duruma ateş püskürdü. Ünlü şarkıcı, “Şu anda Instagram hesabımı kullanamıyorum ve bunu yapan yaptıran bulunacak!!! Allah’a havale etmeyeceğim ama!!! Instagram, Twitter kaybolur gider de hesaba katmadığın bir şey var, ben!!!!!!!! Benim adıma şifremi girip Instagram hesabımı kapatan tahmin ettiğim kişi, 3-5 güne kim olduğun ortaya çıkacak!!!” açıklamasını yaptı.
ECE ERKEN’DEN DESTEK
Alişan’a yakın arkadaşı Ece Erken’den destek geldi. Yeni evli sunucu, “Yapan en geç 1 haftaya çıkar ve sonuçlarına katlanır; net. Korksun diyorum, o kadar” dedi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın