Başkent’te 2015 yılının ilk dakikalarında aşırı alkol alan genç kızlar arasında başlayan "laf atma" tartışması daha sonra kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi yüzünden aldığı darbeler nedeniyle kanlar içinde kaldı.
Edinilen bilgiye göre, olay Yüksel Caddesi üzerindeki Alba Otel’deki yeni yıl kutlamaları sırasında yaşandı. Yılbaşı dolayısıyla düzenlenen kutlamada aşırı alkol alan genç kızlar arasında gece yarısından dakikalar sonra "laf atma" tartışması başladı. Erkeklerin de katılmasıyla alevlenen tartışma alkolün de etkisiyle bir anda kavgaya dönüştü. 8-9 kişilik grup arasında yaşanan kavgada tekme ve yumruklar konuştu. Olayda bir kişi yüzünden aldığı darbeler nedeniyle kanlar içerisinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Alkollü olduğu gözlenen genç kızlardan biri sinirini bulunduğu otomobilin kapısını duvara çarparak çıkarmaya çalıştı. Polis ekipleri olaya müdahale ederek kavganın uzamasını önledi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın