Bingöl’deki hain saldırıda şehit olan Komiser Hüseyin Hatipoğlu’nun Amasya’da yaşayan anne ve babasına acı haberi Amasya Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile yakınları verdi.
Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’in kent merkezinde olaylar nedeniyle tahrip edilen iş yerlerinde inceleme yaptığı sırada silahlı saldırıda beraberindeki Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile birlikte şehit olan Evli ve 1 çocuk babası Hüseyin Hatipolu’nun Amasya merkez Hızırpaşa Mahallesi’nde yaşayan babası İlyas ile tansiyon hastası annesi Adeviye Hatipoğlu acı haberi evlerini ziyaret eden Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’dan aldılar.
İlk etapta oğullarının yaralı olduğunu sanan aileye durumun anlatıldığına değinen Artunay, başsağlığı dilediğini ve acılarını paylaştığını söyledi.
Eski ANAP milletvekili Ali Aslan Hatipoğlu, MHP İl Başkanı Hüseyin Kanbolat ve Türk Eğitim Sen Amasya Şubesi Başkanı Kamil Terzi de önünde ambulans bekletilen eve gelerek aileye taziyelerini ilettiler.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın