Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Yılbaşı hazırlıklarına bu hafta sonu başlayacağız. Kent aydınlatması veya başka etkinlik yapmak isteyen iş adamlarına istedikleri cadde, meydan ve bulvarı tahsis ederiz. Kesinlikle önlerini tıkamayız” dedi.
Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya’da yılbaşını çağrıştıracak hiçbir şey olmadığını belirterek, “Hiç süsleme gördünüz mü? Bayram havası görüyor muyuz? Tamam Hristiyan değiliz, değiliz de biz turizm şehriyiz. İnsanlara ’Gel bu şehirde yılbaşını geçirin’ diyoruz" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.
CEVAP GELDİ
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Tamince’yle görüştüğünü belirterek, Tamince’nin bu sözü Antalya’da çok önemli turistik tesislere yatırım yapan iş adamlarına hatırlatma amacıyla söylediğini ifade etti. Türel, "Antalya’ya yeni yıl dolayısıyla yerli yabancı birçok turist geliyor. Antalya’da turistik tesislerden para kazanan turistik tesislerin, kentin aydınlatılmasına katkı koyması bir sosyal sorumluluk gereği bağlamında Tamince bu sözleri söylemiş. Biz de bu konuda kent aydınlatılmasına katkı koyacak iş adamları ve yatırımcıların sonuna kadar istedikleri sokak, meydan, bulvarı tahsis ederiz. Bu aydınlatma çalışmalarına katkı koymalarını bekleriz. Bundan memnuniyet duyarız. Bunda sorun yok. Biz geçmiş senelerde belediye olarak ne çalışma yapılmışsa onu aynen yine uygulayacağız" dedi.
MUSTAFA CECELİ SAHNE ALACAK
Yılbaşı gecesi Cumhuriyet Meydanı’nda pop sanatçısı Mustafa Ceceli’nin konser vereceğini ifade eden Türel, “İşadamlarımızın aydınlatma dışında yapacakları bütün faaliyetleri destekleriz. Önlerini tıkamayız. Belediyenin yapması gereken çalışmalara bu hafta sonu başlayacaklar. Daha 20 gün var. Belediye olarak konserin dışında bir programımız yok” diye konuştu.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de İki Arkadaş Saniyelerle Ölümden Kurtuldu

Galatasaray Maçı Öncesi RAMS Park’ta Dikkat Çeken Görüntüler

Yemek ocağa kendi çıktı, onlarca yorum aldı

Bu işin suyu çıktı dedirtecek talep!

Onlarca kişi peşinden koştu! Yorumlara tepki yağdı

İnegöl’de sosyal medyaya yansıyan af çağrısı gündem oldu

Erdoğan'ın bu sözleri 32 yıl sonra Bursa'da ortaya çıktı

İnegöl’de Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda drift yapan sürücüye ağır ceza

İnegöl’de Alevler Yükseldi! Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

İnegöl’de “Terzi kendi söküğünü dikemez” dedirten görüntü

İnegöl'de çay bahçesinde yedi içti hesabı ödemedi



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın