Irak Hava Kuvvetleri’ne ait bir savaş uçağının Bağdat’taki üsse döndüğü sırada teknik bir arıza nedeniyle bombasını başkentteki evlerin üzerine düşürmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetti.
Irak’ın IŞİD’le mücadelede kullandığı Rus yapımı Sukhois tipi savaş uçağı, Bağdat’taki üsse döndüğü sırada yaşanan teknik bir arıza nedeniyle bombasını evlerin üzerine düşürdü. Irak Ordu Sözcüsü Tuğgeneral Saad Maan İbrahim yaptığı açıklamada, teknik bir sorun nedeniyle uçağın arızalandığını ve bombasını düşürdüğünü ve başkent Bağdat’ın doğusunda bulunan Yeni Bağdat Mahallesi’ndeki birkaç evin isabet aldığını söyledi.
Hastane yetkilileri, ölen 12 kişiden 3’ünün çocuk, 2’sinin kadın olduğunu kaydetti. En az 15 yaralının olduğu belirlenen kazada yıkılan binaların arasında arama çalışmalarının sürdüğü ifade edildi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Apartmanın 6. katına misafire edayısla çıkan kurbanlık gündem oldu

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın