Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, katıldıkları Altın Kep Aşçılar Yarışmasında sergiledikleri hünerleriyle iki kategoride de Türkiye ikincisi oldu.
Önceki hafta Antalya’da düzenlenen 8. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması’na katılan UÜ Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri Onur Erdem, Tolunay Çetin ve Oğuzhan Eroğlu, yaptıkları "Ballı Hardal Soslu Chicken Roulade" yemeği ile 50 yarışmacı ekip arasında “Yılın En İyi Üniversite Ekip Yemeği” kategorisinde ikinciliği elde etti.
BİR ÖDÜL DAHA
Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Celal Aratoğlu önderliğinde yarışmaya katılan ekip, bireysel başarılara da imza attı. Onur Erdem, 135 kişinin katıldığı “Genç Şefler Kategorisi”nde, "Koruk Sulu Rizotto Yatağında Köfte" yemeği ile Türkiye ikinciliğine layık görüldü. Harmancık MYO öğrencileri, geçtiğimiz yıllarda da prestijli birçok yarışmada büyük başarılara imza atmıştı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın