ASKİ görevlilerinin yaptıkları incelemelerde oturduğu sitenin kirli kaçak kuyu suyu kullandığı ve şehir şebekesinden kaçak bağlantı yapıldığı ortaya çıkan CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, ASKİ görevlilerinin getirdiği ceza tebligatını almadı.
Gaziosmanpaşa mahallesinde, oturduğu sitenin kaçak ve kirli kuyu suyu kullandığı ortaya çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’ya kaçak kullanım nedeniyle ASKİ tarafından 28 bin 418 TL para cezası kesilmişti.
Milletvekili Nazlıaka’nın oturduğu sitenin 21 malikine "kaçak su" tebligatı yapmak için gelen ASKİ görevlileri, diğer site sakinlerine tebligat yaptıktan sonra son olarak CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın evine yöneldi.
Bu sırada aracı ile evine gelen Nazlıaka, ASKİ görevlilerinin, "Sayın milletvekilim bir tebligatımız var" şeklindeki sözlerine, "Önce görevinizi iyi yapın" diye karşılık verdi. Villasının bahçe kapısına yönelen Nazlıaka, ASKİ görevlilerinin, "Sayın milletvekilim, tebligatınızı almazsanız iadeli taahhütlü göndereceğiz" şeklindeki uyarısına, "Tamam sonra gönderin" diye karşılık vererek bahçe kapısını kapatıp görevlileri içeri almadı.
SİTE SAKİNLERİ TEBLİGATLARI ALDI
ASKİ’nin para cezasını duyunca önceki gün "Cezamız neyse öderiz" şeklinde değerlendiren Nazlıaka’nın aksine diğer site sakinleri para cezalarının tebligatlarını aldı.
ASKİ görevlileri tebliğ sırasında site sakinlerini bir kez daha uyararak kullandıkları kuyu suyunun çok tehlikeli olduğunu söylediler. ASKİ görevlileri "Şimdiye kadar bizim ’keson kuyu’ olarak tabir ettiğimiz yani yağan yağmurda sokaktan kuyularda toplanan suları kullanıyordunuz" diye bilgi verdiler.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Yemek ocağa kendi çıktı, onlarca yorum aldı

Bu işin suyu çıktı dedirtecek talep!

Onlarca kişi peşinden koştu! Yorumlara tepki yağdı

İnegöl’de sosyal medyaya yansıyan af çağrısı gündem oldu

Erdoğan'ın bu sözleri 32 yıl sonra Bursa'da ortaya çıktı

İnegöl’de Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda drift yapan sürücüye ağır ceza

İnegöl’de Alevler Yükseldi! Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

İnegöl’de “Terzi kendi söküğünü dikemez” dedirten görüntü

İnegöl'de çay bahçesinde yedi içti hesabı ödemedi

İnegöl'de orman yangını!

Bahçeli Ev Aldı Ama Manzarası Sosyal Medyada Gündem Oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın