Galatasaray Avusturya’da sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.
Gurbetçi vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği çalışmada ısınma hareketlerinden sonra İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli takımın bir bölümünü vardiyalı olarak yan sahaya götürerek el topu oynattı. Prandelli, basına açık gerçekleşen antrenmanın bu bölümünün görüntülenmesini istemedi.
Daha sonra yarı alanda gruplar halinde topla çalışmalar yapan sarı-kırmızılılarda Cesare Prandelli sahayı ikiye bölerek bir oyuncu ortada joker olmak üzere iki yarı alanda hücum ve savunma oyunları oynattı. Antrenman sonunda Prandelli’nin artık alışılmış bir uygulaması olarak oyuncular kendileri için hazırlanan buz dolu havuzlara ellerini sokarak serinlediler.
Sarı-kırmızılılar antrenman sonrası taraftarlardan yoğun ilgi gördü. Galatasaraylı oyuncular ve teknik kadro bol bol imza dağıtıp, taraftarlarla fotoğraf çektirdi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de kaldırıma oturup “adalet” isteyen vatandaş konuştu

Nedim İncebay'dan İnegöl'de "Gıda Toptancılar Sitesi" projesi

İnegöl’de 4 gündür süren sorun mahalleliyi bezdirdi

İnegöl'ün o mahallesinde okul yetersizliği gündemde: Öğrenci sayısı bini geçti!

Bursa'da tartışma yaratan o görüntü! Onlarca kişi aynı yerden...

İnegöl'de mezarlığa giden vatandaş neye uğradığını şaşırdı!

İnsanların arasına girdi cips yedi

Nedim İncebay: “İTSO Üyesini Gerçekten Tanıyacak”

İnegöl’de Vatandaş İsyan Etti! Bir Aydır Çözüm Bekliyorlar

Daireyi gezerken banyoya girdi, çıktığı yere inanamadı!

Gelin Mehirde Çıtayı Yükseltti! Her Yıl Alacak



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın