Aydın’ın Efeler ilçesinde geçtiğimiz yıl işlenen cinayetin zanlısını yakalamak üzere tespit edilen bölgeye giden jandarma ekipleri, pusu kuran zanlının silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda bir astsubay ve bir uzman çavuş yaralandı.
Aydın’ın Efeler ilçesinde geçtiğimiz yıl işlenen cinayetin zanlısı olarak aranan H.T’nin, ilçeye bağlı Eğrikavak Mahallesi’nde sakladığını tespit eden jandarma ekipleri, bölgeye operasyon düzenledi. Jandarma ekiplerinin bölgeye geldiğini görerek pusuya yatan H.T’nin ateş açması sonucu astsubay E.Ü ile uzman çavuş İ.Y yaralandı.
Yaralıların, bulundukları bölgenin karla olması nedeniyle olay yerine helikopter gönderildi. Yaralı uzman çavuş İ.Y, helikopterle Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, kuytu bir bölgede olduğu tespit edilen yaralı astsubayı kurtarma çalışmaları sürüyor.
Cinayet zanlısı ise bölgeden kaçtı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın