Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Futbolcularımıza güvenin. Yeni dönem bugün itibariyle başlıyor. Biz onlara güveniyoruz. Öyle inanıyorum ki bu sene de şampiyon olacağız" dedi.
Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde divan kurulu başkanı Vefa Küçük başkanlığında yapılan ekim ayı divan kurulu toplantısına, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve divan kurulu üyeleri katıldı. Kurul toplantısında konuşan başkan Aziz Yıldırım, devletin belli bir bedel karşılığında ’mali denetleme’ konusunda söz verdiğini ve devlete bu konuda güvendiğini söyledi.
“BEN DEVLETE GÜVENİYORUM”
"1 Milyon Üye çalışmaları devam ediyor" diyerek kampanyalarının sürdüğünü hatırlatan Yıldırım, "Türkiye’nin her yerine şube yapılacak ve bunun çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu çalışmalar 3 sene içerisinde tamamlanamaz. Kademe kademe çalışarak gerçekleştireceğiz. Bunları yaparken de bir takım aksaklıklar oluyor. 2004 yılından beri her yıl maliye tarafından denetleniyoruz. 2008-2010 arasında da kulübümüz yine denetlenmiş ve bu yıllarda devletimiz ’belli bir bedel öderseniz bu yılları denetlemeyeceğim’ diye bir kanun çıkarmıştır ve bu çıkardığı kanuna biz de uymuşuzdur. O günün gereği olan bedeli yatırmışızdır. Ama yine o yıllar ve şu anda kulübüz maliyeciler tarafından denetlenmektedir. Ben devlete güveniyorum. Devlet verdiği sözü yerine getirir diye buradan söylüyorum. O yılların incelemesinin artık yapılmaması gerektiğini de buradan belirtmiş olayım” diye konuştu.
Başkan yıldırım’ın konuşma esnasında bir üyenin, ’devletimize laf yok; ama hükümete güvenmeyin’ demesi üzerine, başkan Aziz Yıldırım, “O sizin şahsi düşüncenizdir, çıkarsınız burada konuşursunuz. Bu benim şahsi düşüncem; ben gerektiği yerde gerektiği zaman söylerim” karşılığını verdi.
“İNANIYORUM Kİ BU SENE DE ŞAMPİYON OLACAĞIZ”
Gençlerbirliği ile önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “Futbolcularımıza güvenin. Yeni dönem bugün itibariyle başlıyor. Biz onlara güveniyoruz. Öyle inanıyorum ki bu sene de şampiyon olacağız. Bunun için rahat olun bu konuda. Fenerbahçe Koleji’nin bulunduğu arsayı aldık. Devlet 15 gün içerisinde ödememizi bekledi. Bankalarla anlaşma yaptık. 17 milyon TL ödeme yapacağız. Ödeme planlarını çıkardık” diyerek sözlerini sonlandırdı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı

36 yaşındaki evlenmeyen kadının teyzelerine sorduğu soru viral oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın