Ankara’daki barış mitinginde yaşanan patlamada hayatını kaybeden HDP Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Baykara için anma töreni düzenlendi. Anma töreninde konuşan anne Züleyha Baykara, “Her şeye rağmen inadına barış” dedi.
Ankara’daki patlamada hayatını kaybeden HDP Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Baykara için anma töreni düzenlendi. Yavuzselim Kapalı Pazarı’ndaki anmaya Hasan Baykara’nın annesi, kardeşi, HDP Bursa Milletvekili Asiye Kolçak, HDP yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anne Züleyha Baykara, “Oğlum o gün Ankara’ya giderken güzelce süslendi ve öyle çıktı evden. Anne, ben barışa gidiyorum dedi. Oğlum beni de götür dedim ama benim hasta olduğumu söyledi. Arkadaşları onu çok seviyordu. Sürekli türküler söylerdi. Çok neşeli ve şakacı bir insandı. Çok şükür başım dik. Her şeye rağmen inadına barış, barış, barış diyorum” dedi.
Hasan Baykara’nın kardeşi Resul Baykara, “Orada hayatını kaybedenler ülkenin barışı ve özgürlüğü için ölüme koşa koşa gittiler. Onlar bize öncülük ettiler. Büyük bir acı yaşadım ve kardeşimi kaybettim. Ama yine de barış kazanacak” diye konuştu.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın