Yönetim Kurulu üyesi olduğu TÜRGEV’in Malatya’daki bazı toplantılarına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, kentte esnafları da ziyaret ederek sohbet eti.
Beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte İnönü Caddesinde bulunan esnafları dolaşan Bilal Erdoğan’a ilgi oldukça fazlaydı. Vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan’a büyük ilgi gösteren Malatyalılar, son dönemlerin modası olan selfie fotoğrafı çektirmek için adeta yarışa girdiler. Esnafları tek tek dolaşan Bilal Erdoğan, girdiği bir pastanede ise dondurma tezgahının arkasına geçerek çevresindekilere dondurma ikram etti.
Esnaf ziyareti sırasında çiğköfte ustası olduğu öğrenilen bir vatandaş Erdoğan’ın yanına gelerek, “Sayın Cumhurbaşkanıma özellikle iletmenizi istiyorum. Rabbim benim ömrümden alsın onun ömrüne katsın. Eski Türkiye’de ilaç kuyruğu beklerken babam ilaçsızlıktan vefat etti. Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin” dedi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın