İnegöl Ertuğrulgazi Kültür, Yaşatma Derneği ve İnegöl Kafkas Folklör Derneği tarafından düzenlenen ‘Biz birlikte İnegöl´üz'  programı büyük beğeni topladı. 

 Çeltikçi Mahallesi Lara Düğün Salonunda gerçekleştirilen programa Ak Parti Bursa Millet Vekili Vildan Yılmaz Gürel İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban,siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 3 saat süren gecede, müziğin yanı sıra folklor gösterileri de yer aldı. 

Programda konuşan İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Faruk Toktaş, STK'lar milletimizin kaynaşmasına köprülerimizin birleşmesi ve tanıtımında büyük rol oynamaktayız.Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İnegöl Kafkas Folklör ve Kültür Derneği Ömer Faruk Demirtaş, “Birbirinden uzaklaşmış kültürlerin birbirine yaklaşmasını sağlamak amacıyla böyle bir gece düzenledik. Amacımıza ulaşacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

İnegöl’de 81 ilden vatandaşın yaşadığını belirten İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise,“İnegöl´de 81 vilayetin tamamından insan bulunuyor.İnegöl tam bir renkli çiçek bahçesi.Her gelen kendi kültür, örf ve adetini de beraberinde getiriyor. Zenginlikler ortaya çıkıyor. Emeği geçenleri kutluyorum ” dedi.