Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir vatandaş, boşanmak istediği eşinin hamile olduğunu öğrenince intihar etmek istedi. Polisin yoğun ısrarları sonucu vazgeçen vatandaş, eşiyle görüştürülmek üzere karakola götürüldü.
Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Merkez Bankası mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İsmail Kutlucan (33) isimli bir vatandaş, boşanmak istediği eşinin hamile olduğunu öğrenince intihar etmek istedi. Boşanmak istediği eşiyle sevmeden evlendiğini anlatan Kutlucan, eşinin kendisini tehdit ederek zorla nikah yaptığını söyledi. 10 yıldır mutsuz bir evlilik yaşadığını ancak eşinin bir türlü boşanmayı kabul etmediğini söyleyen İsmail Kutlucan, “Ocak ayında eşimle konuştuk. Boşanma konusunda anlaştık ancak şimdi de hamile olduğunu söylüyor. Çocuğu aldırmaya da yanaşmıyor. Çocuğu doğuracağım diye ısrar ediyor. Ancak ben de böyle bir boşanma istemiyorum” dedi.
İntihar etmek için İzmit Merkez Bankası mevkiinde bulunan bir iş merkezinin 7. katının balkonuna çıkan İsmail Kutlucan, polisin yoğun çabaları sonucu bulunduğu yerden kendi rızası ile aşağı indi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Kutlucan, eşi ile görüştürülerek sorununa çözüm bulunması amacıyla İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın