Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, öğle yemeğini Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden bir grup personelle yedi. Bozbey, hem personelden beklentilerini dile getirdi, hem de onların fikirlerini dinledi.
Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Çalışan Memnuniyeti Anketi”nden çıkan sonuç üzerine hayata geçirilen “çalışanlarla öğle yemeği” uygulamasını devam ettiriyor. Belediye personelinin motivasyonunu arttırarak kurum içi iletişimi güçlendirmek için öğle yemeklerinde her seferinde farklı bir müdürlükten personeli makamında ağırlayan Başkan Bozbey,. bu defa Mali Hizmetler Müdürlüğü personeliyle yemekte buluştu.
Personelin müdürlük sorumluluğundaki çalışmalarla ilgili fikirlerini dinleyen Bozbey, beklentilerini de dile getirdi. Mali Hizmetler Müdürlüğü çalışanlarının vatandaşla gün içerisinde sık sık muhatap olduğuna dikkat çeken Bozbey, “Sizler vatandaşla diyaloglarınızda belediyemizi temsil ediyorsunuz. Hizmeti verirken, vatandaşa Nilüfer’de yaşamanın ayrıcalığını da hissettirin. Hepimizin maksadı Nilüferlileri gülümsetmek” dedi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın