Makamını Karacaoba Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mahallelinin sıkıntı ve taleplerini dinledi.
“Başkan Burada” projesi kapsamında makamını her hafta Nilüfer’in bir mahallesine taşıyan Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in bu haftaki durağı Karacaoba Mahallesi oldu.
Başkan Mustafa Bozbey ilk olarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Karacaoba sakinlerinin sıkıntılarına kulak veren Bozbey, daha sonra makamında randevularını kabul etti. Mahalle Muhtarı Alaattin Görgöz ile de bir araya gelen Bozbey sıkıntı ve talepleri dinledi. Bozbey’e ilgisi ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Görgöz, sokaklarda eksik olan parke düzenlemesi yapılması, minarenin boyanması ve meydandaki Atatürk büstünün yenilenmesi talebinde bulundu.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl-Domaniç Yolunda Dolu Alarmı! Karayolu Beyaza Büründü

Apartmanın 6. katına misafire edayısla çıkan kurbanlık gündem oldu

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın