Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Tekirdağlı bir vatandaşla selfie çektirdi.
Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu çıktığı Trakya turu kapsamında Edirne ve Kırklareli’deki ziyaretlerinin ardından Tekirdağ’a geldi. Tekirdağ’da vatandaşlar tarafından karşılanan İhsanoğlu, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda sivil topluk kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Kapalı spor salonundaki görüşmelerin ardından iftar programına kadar otelinde istirahata çekilmeye giderken İhsanoğlu’nu Tekirdağlı vatandaş Volkan Cebe selfie (özçekim) yapmak için rica etti. Cebe’yi kırmayan İhsanoğlu, Cebe ile birlikte fotoğraf çektirdi.
Cebe, İhsanoğlu’nu çok sevdiğini, İhsanoğlu ile birlikte fotoğraf çektirmekten dolayı mutlu olduğunu ve ilerde cumhurbaşkanı olduğunda fotoğrafın kendisi içinde değerinin daha da artacağını söyledi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de otobüse hücum eden öğrenciler camı kırdı

Bursa hızlı tren hattında kritik gelişme! Testler başladı

Bursa'da alt geçit göle döndü! Otomobil sulara gömüldü

İnegöl'de görüntülendi! Nefes kesen anlar kamerada

Trabzonsporlu Chibuike'nin Beğendiği Tatlı İnegöl'den

İnegöl'de Türk Polisi Yine Gönülleri Fethetti! İşte O Anlar

İnegöl'de Yağmur Bile Durduramadı! Baba Oğuldan Güzel Anlar

İnegöl Mezitler'de Dev Tırlar Ters Yöne Girdi! Trafik Durdu

İnegöl'de Yılda Birkaç Kez Oluyor! Yine Aynı Manzara

İnegöl’den Azerbaycan’daki Başörtüsü Yasağına Tepki: “Bu Zulme Hayır Diyoruz!”

İnegöl'de giyim mağazasında korku dolu anlar




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın