Tokat’ın Sulusaray Belediye Başkanı Halil Demirkol, geçmiş dönemden gelen belediyenin borçları nedeni ile iki mezarlık, içme suyu depoları ve araçlar olmak üzere 25 taşınmaza haciz konulduğunu söyledi.
Tokat’ın 3 bin 500 nüfuslu Sulusaray ilçesinde belediyeye gelen haciz nedeni ile belediye işçileri ve hizmet bekleyen vatandaşlar mağduriyet yaşıyor. 30 Mart 2014 seçimlerinde göreve gelen AK Parti’li Belediye Başkanı Halil Demirkol, belediyenin yaklaşık 5 milyon 500 bin TL’lik borcu nedeniyle zor günler geçirdiklerini kaydetti. Başkan Demirkol, göreve geldiklerinde icra dosyaları ile karşılaştıklarını ifade ederek, “Yaklaşık 40-50 civarında icra olduğunu gördük. Tapu kayıtlarında belediyeye ait arsa, hizmet binası, mezarlık, su deposunun icralık olduğunu öğrendik. Bizler geçmişi ile gurur duyan, kültürüne, atalarına düşkün bir millet olarak bunu Sulusaray halkı olarak üzüntü ile karşıladık. Şu anda 5 milyon 500 bin TL borcu var. Nerede bu yatırımlar” diye konuştu.
Demirkol, Tokat merkezde temaslarda bulunurken makam aracına haciz konulması nedeni ile şu anda kendine ait otomobili makam aracı olarak kullandığını belirterek, “Yetiştirme yurdunda yetiştim, bu devletin vergileri ile büyüdüm. Aracımı hizmette seve seve kullanıyorum. İnşallah bu sorunları aşacağız. Maaşlarını alamayan işçi arkadaşlarımızdan zaman tanımalarını istedim” dedi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de otobüse hücum eden öğrenciler camı kırdı

Bursa hızlı tren hattında kritik gelişme! Testler başladı

Bursa'da alt geçit göle döndü! Otomobil sulara gömüldü

İnegöl'de görüntülendi! Nefes kesen anlar kamerada

Trabzonsporlu Chibuike'nin Beğendiği Tatlı İnegöl'den

İnegöl'de Türk Polisi Yine Gönülleri Fethetti! İşte O Anlar

İnegöl'de Yağmur Bile Durduramadı! Baba Oğuldan Güzel Anlar

İnegöl Mezitler'de Dev Tırlar Ters Yöne Girdi! Trafik Durdu

İnegöl'de Yılda Birkaç Kez Oluyor! Yine Aynı Manzara

İnegöl’den Azerbaycan’daki Başörtüsü Yasağına Tepki: “Bu Zulme Hayır Diyoruz!”

İnegöl'de giyim mağazasında korku dolu anlar



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın