Almanya’da geleneksel hale gelen SunExpress Cup, bu yıl Antalya Belek’te düzenleniyor.
Türkiye’den Gaziantepspor, Bundesliga’dan 4 ve İsviçre Süper Ligi’nden 2 takımın katılacağı ve iki ayrı turnuvadan oluşacak olan SunExpress Cup Of Belek, 15 Ocak Perşembe günü başlayacak.
Avrupa’nın önemli liglerinden biri olan Bundesliga’dan FC Augsburg, Hertha BSC Berlin, Türkiye Süper Ligi’ndan Gaziantepspor, İsviçre Süper Ligi’nden Young Boys Bern, FCThun, yine Almanya 2. Ligi’nden FC Kaiserslautern, SpVgg Greuther Fürth, FC St. Pauli takımlarının katılacağı turnuva, 2 ayrı kupa şeklinde düzenlenecek.
15 Ocak’ta başlayacak olan Kupa 1’de Gaziantepspor, FC Augsburg, FC Kaiserslautern ve FC St. Pauli, 20 Ocak’ta başlayacak olan Kupa 2’de ise Hertha BSC Berlin, SpVgg Greuther Fürth, Young Boys Bern ve FC Thun mücadele verecek.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kız İsteme Töreni Başlamadan Krize Döndü!

İnegöl'de Beklenen Sağanak Başladı! Şemsiyesiz Yakalananlar Zor Anlar Yaşadı

Türkiye bu öğretmeni konuşuyor!

İnegöl'de Şiddetli Sarsıntı! Vatandaşlar Deprem Zannetti

Genç Kadının Toplu Taşıma İsyanı Viral Oldu!

İnegöl'de mahalle gençlerinden çocuklara örnek davranış!

İnegöl'de çocukları sevindirmek isteyen lastikçi esnafı neye uğradığını şaşırdı

Haluk Levent Cezaevine Sevk Edildi! Dikkat Çeken İfade

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın