Bursa’da çevreye kötü koku yaydığı için mahalle sakinlerinin şikayet ettiği iki evden toplam 15 kamyon çöp çıktı.
Vatandaşların ihbarı üzerine Davutdede Mahallesi’nde bulunan evdeki tonlarca çöp Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine Kurtuluş Caddesi Conk Sokak’taki dairesini yıllarca topladığı çöpler ile doldurduğu tespit edilen 60 yaşındaki G.S.’nin evine polis eşliğinde giden ekipler, çöplerden ve kokudan yaşanmaz haldeki evi temizleyip ilaçladı. Ekipler 10 kamyon çöp çıkardı.
Öte yandan Eğitim Mahallesi, Kestane Sokak’ta ikamet eden Y.Y.’nin de evini çöplerle doldurduğu ortaya çıktı. Bu evden de 5 kamyon çöp çıktı. Kötü kokudan kurtulan mahalle sakinleri belediyeye teşekkür etti.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Komşuların ağır koku sebebiyle şikâyette bulunması üzerine mahkeme kararı ile bölgeye giden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tonlarca atık çıkan evi temizledi. Temizlik konusunda hassasiyet gösterirken, böyle manzaralarla karşılaşıldığında gereken işlemleri ekiplerimizce yerine getiriyoruz. Yıldırım’ın sahibi olan vatandaşlarımızdan bu gibi durumlar karşısında hassas olmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi

Bursa'ya gidiş çilesi bitti!

İnegöl Hacıkara Şelalesi'nde yağışlarla su debisi arttı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın