Bursa’da FETÖ/PDY terör örgütüne yapılan operasyonda adliyelere usulsüz memur olarak alındığı ve sahte belge temin ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 30 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY terör örgütünün devlet kurumlarına sızma eylemlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan operasyonlar ülke genelinde devam ederken Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Bursa genelinde yapılan çalışmalarda FETÖ/PDY terör örgütüne büyük darbe vuruldu. Örgütün Bursa’daki devlet kurumlarına sızma stratejilerini takip eden terör ekipleri Bursa Adliyesine örgüt yandaşlarının sahte belgelerle zabıt katibi, mübaşir ve infaz koruma memuru gibi görevlere memur olarak alındıklarını tespit etti.
Yapılan operasyonda adliyeye usulsüz olarak alınan memurlar ile bu memurlara sahte belge temin ettikleri belirlenen 30 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 30 kişi akşam saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!






Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın