Bursa’nın Gemlik ilçesinde üç yıldır başarıyla görev yapan Kaymakam Cahit Işık veda turlarına başladı.
Edirne Vali Yardımcılığı görevine tayin olan Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli, Ahmet Avcı ve Kadir Erol’un da yer aldığı ziyarette konuşan Kaymakam Cahit Işık, buruk bir veda mesajı verdi.
Üç yıllık görev süreci içinde güzelliklere şahit olduğunu vurgulayan Cahit Işık, hizmet ve sivil toplum teşkilatlarıyla olan ilişkilerinin güzel hatıralarla dolu olduğunu vurguladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a da teşekkür eden Cahit Işık, “Güzel bir dönemi geride bırakıyoruz” dedi.
Yılmaz da, “Değerli kaymakamımız ile üç yıldır verimli çalışmalar yaptık. Mütevazı kişiliği, halka yakın duruşu, güler yüzlülüğü ile gönüllerde taht kurmuştur. Destekleri için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın