Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, “Yassıada’da başbakan ve bakanlar hakkında idam kararı verenler lanetle anılıyor bugün. Aynısı Mursi hakkında bu kararları verenler için de geçerli olacak” dedi.
Twitter hesabı üzerinden Mursi’ye verilen idam karını sert bir dille eleştiren Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye’nin Menderes ve arkadaşlarının idam kararlarının verildiği mekanı demokrasi ve hukuk adına sembol bir mekan haline getirirken, Mısır’ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi hakkında müebbet ve idam kararlarının verildiğinin duyulmasının acı verici olduğunu söyledi.
İdam kararlarını verenlerin Türkiye’nin geçmişine bakmasını isteyen Bakan Çelik, “Yassıada’da başbakan ve bakanlar hakkında idam kararı verenler lanetle alınıyor bugün. Aynısı Mursi hakkında bu kararları verenler için de geçerli olacak. Türkiye’nin çektiği açıları Mısır çekmesin” dedi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın