Bursa’nın Orhangazi ilçesinde CHP yönetimi istifa etti.
CHP’de son dönemde yönetim kurulunda yaşanan sıkıntılar, CHP Orhangazi ilçe yönetiminin istifası ile sonuçlandı. Basın toplantısı düzenleyen İlçe Başkanı Hikmet Değerli, yaşananların ardından yönetimin istifasını il başkanlığına sunduğunu belirterek, “İl başkanımız Orhangazi’ye gelerek 5 kişilik kayyum heyeti belirleyecek. Partimiz 30 gün içinde kongresini yapıp yeni yönetimini seçecek. Görünüşe göre aralık sonlarına doğru ilçe kongremizi yapıp yeni yönetimimizi seçmiş olacağız” dedi.
Hikmet Değerli, Hakan Turhan’ın istifasından sonra parti yönetimince oy birliği ile başkanlığa seçildiğini hatırlatarak, “El birliği ile çalışmaları yürütüp iktidara yürümeyi hedefledik, ancak biz bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürürken, aynı fedakarlığı parti yöneticilerimizden görmedik. Aramızdan istifa edip ayrılanlar oldu, çalışmayıp benim istifasını istediğim isim de oldu. Bazı yönetim kurulu arkadaşlarımızın görevlerini yapmamaları CHP’deki süreci bu noktaya getirdi” diye konuştu.
Yönetim kurulu olarak toplu istifaları il başkanlığına sunduklarını belirten Hikmet Değerli, kongrede yeniden aday olmayı düşünmediğini açıkladı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Haluk Levent Cezaevine Sevk Edildi! Dikkat Çeken İfade

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın