CHP’nin kurultaydan sonra en yetkili organı olan Parti Meclisi (PM), yarın saat 11.00’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında seçim gündemiyle toplanacak.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, seçim gündemiyle toplanacak olan PM’den önce yaptığı açıklamada aday belirlemede tüzük hükümlerinin uygulanacağını, İstanbul, Ankara, İzmir dahil olmak üzere milletvekili adaylarının yüzde 85’inin önseçim yöntemiyle belirleneceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Parti Meclisi toplantısından sonra geceli gündüzlü çok ama çok çalışacağız. Girmediğimiz ev, sıkmadığımız el, sorununa sahip çıkmadığımız hiçbir mağdur ve mazlum kalmayacak. 7 Haziran’da 4 yıllığına istediğimiz yetkiyi alacağız, iktidar olacağız ve CHP iktidarında ülkenin nasıl mutlu, huzurlu, kardeşçe yönetileceğini hem içte, hem dışta herkese göstereceğiz” dedi.
CHP MYK’nın sunacağı raporu görüşecek ve ayrıntılı değerlendirmeler yaparak kararlar alacak olan PM’nin toplantısından sonra aday adaylarının başvuruları alınacak, sandıklarda oy kullanacak CHP üyelerinin seçimiyle önseçimler yapılacak adaylar belirlenecek, seçim beyannamesi ile projeler kamuoyunun bilgisine sunulacak ve aralıksız devam edecek propaganda çalışmaları başlayacak.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın