İzmir’de kendisinden ayrılan eski nişanlısıyla babasını av tüfeğiyle öldürmek, annesini de öldürmeye teşebbüs etmek suçundan yargılanan S.B. hakkında üç kez müebbet hapis istedi.
Olay, İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, geçen yıl 27 Kasım’da meydana geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde (İZSU) çalışan S.B., bir yıl önce kendisinden ayrılan nişanlısı Nuray Çelik’in ailesiyle yaşadığı apartmanın yanındaki inşaata sabah saat 05.00 sıralarında çıktı. İddiaya göre, Nuray Çelik’in ikinci kattaki odasının penceresine taş atan S.B., gürültü üzerine mutfak balkonuna çıkan genç kızın babası Hasan Çelik ile annesi Birgül Çelik’e av tüfeğiyle ateş etti. Olay anında baba Hasan Çelik içeri girmek isterken sırtından vuruldu. Silah sesi üzerine balkona koşan Nuray Çelik de, S.B.’nin açtığı ateşle mermilerin hedefi oldu. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansa alınan baba ile kızı, hastaneye götürülürken yolda can verdi.
Anne Birgül Çelik ise yara almadan kurtuldu. S.B., olaydan bir saat sonra yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
SAVCI ÜÇ KEZ MÜEBBET İSTEDİ
İzmir 4.Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan son duruşmada, sanık iddia makamı savcısı, sanık S.B’nin, 23 yaşındaki Nuray Çelik ile babası 59 yaşındaki Hasan Çelik’i ’plan yaparak canavarca hisle kasten öldürmek’ suçundan iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi, anne Birgül Çelik’i öldürmeye teşebbüs etmek suçundan müebbet hapsini istedi. Mahkeme heyeti karar vermek için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Duruşmaya katılan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu ise kadın cinayetlerini protesto etti. Platform, yaptığı basın açıklamasında, kadın cinayetlerinin durdurulmasını, cezaların caydırıcı olmasını istedi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın