Kars’ın Selim İlçesi’ne bağlı Oluklu Köyü’nde yaşayan 24 yaşındaki Bilal Durmuş, eşi Özlem çocukları Hüseyin 3 ile 1 yaşındaki Hanife’yi öldürdükten sonra kendisini de vurarak yaşamına son verdi.
Olay, önceki gün akşam saatlerinde Oluklu Köyü’nde meydana geldi. Evli ve iki çocuk babası Bilal Durmuş, yaşadığı eve gelerek eşini ve çocuklarını alıp köyün yaklaşık 2 kilometre dışına götürdü. Durmuş, yanındaki götürdüğü pompalı tüfekli eşini ve iki çocuğunu öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.
Olayı duyan köylüler bölgeye gelerek jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri bölgeye güvenlik şeridi şeker savcının gelmesini bekledi. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından cesetler ambulanslarla Selim Devlet Hastanesi’ne Morguna kaldırıldı. Öte yandan olayın yaşandığı bölgede kalan kan izleri dikkat çekerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Vatandaşın Yol Çilesi Kamerada

Kahvehanedekiler Oyunu Bıraktıran Görüntü!

Kız İsteme Töreni Başlamadan Krize Döndü!

İnegöl'de Beklenen Sağanak Başladı! Şemsiyesiz Yakalananlar Zor Anlar Yaşadı

Türkiye bu öğretmeni konuşuyor!

İnegöl'de Şiddetli Sarsıntı! Vatandaşlar Deprem Zannetti

Genç Kadının Toplu Taşıma İsyanı Viral Oldu!

İnegöl'de mahalle gençlerinden çocuklara örnek davranış!

İnegöl'de çocukları sevindirmek isteyen lastikçi esnafı neye uğradığını şaşırdı

Haluk Levent Cezaevine Sevk Edildi! Dikkat Çeken İfade

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın