Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak yaptığı açıklamada Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ’da gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunacağını söyledi.
Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, koordinasyon toplantısı için gittiği Palu’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programlarının ana hatları ile belli olduğunu ifade eden Vali Koçak, "Cuma günü Cumhurbaşkanımız Elazığ’a hem bir dizi açılış için hem de teşekkür ziyareti için gelecekler. Cuma günü Cuma namazından önce saat 11:00 civarında Elazığ’da olacaklar. Cumhurbaşkanımız ilk olarak belediyeyi ziyaret edecek, ardından cuma namazına geçecek. Namazdan sonra valiliğimizi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanımız, açılışlara katıldıktan sonra 8. Kolordu Komutanlığı’nı ziyaret edip ayrılacaklar" dedi.
Vali Koçak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma günü saat 13.30 ile 14.00 saatleri arasında İzzetpaşa Meydanın’da vatandaşa hitap edeceğini de aktardı.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın