Galatasaray’ın başarılı teknik adamları Hamza Hamzaoğlu, Ergin Ataman ve Ekrem Memnun, ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye karşı farklı kulvarlarda verilecek mücadeleler öncesi tek yürek olduklarını söylediler.
Galatasaray’ın futbol ve basketbol takımları antrenörleri Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçlar öncesi bir araya geldi. Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak futbol takımının teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Basketbol Ligi’nde Fenerbahçe Ülker’i konuk edecek Galatasaray Liv Hospital’ın başantrenörü Ergin Ataman ve FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe’ye karşı yarı final mücadelesi verecek Galatasaray Odeabank’ın çalıştırıcısı Ekrem Memnun, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde GS TV canlı yayınına katılarak başarı mesajı verdi.
HAMZAOĞLU: "TEK YÜREK OLDUK"
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ezeli rakipleri ile farklı kulvarlarda verilecek derbi mücadelelerinin centilmenlik içinde geçmesini dileyerek, "İnşallah derbi haftasında, her şeyin spor çerçevesi içinde kalması kaydıyla, gülen taraf biz oluruz. Tüm maçlar önemlidir ama derbiler bu işin rengidir, güzelliğidir. İnşallah her iki takım taraftarları da centilmenlikten asla ödün vermeden, bu rekabetin aslında dostluğu daha çok pekiştirdiğini unutmadan tribünde olurlar. Bizler burada tek yürek olduk. Taraftarlarımızdan da tribünlerdeki yerlerini alarak takımlarımıza gereken desteği vermelerini istiyoruz" dedi.
ATAMAN: "GÜZEL BİR DERBİ HAFTASI OLACAK"
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ise, güzel bir derbi haftası olacağına inandığını belirterek, "Herkesin kalbi güzel bir hafta olması için atıyor. Biz de burada bir araya geldik. Teknik adamlar ve sporcular olarak bizim kalplerimiz de güzel bir hafta için atacak. İnşallah Türkiye’deki ezeli rekabetin güzelliklerine yakışır bir hafta olur, her şey sporun içinde kalır ve hak eden kazanır. Hem Hamza Hamzaoğlu hocaya hem de Ekrem Memnun hocaya başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki hafta bir daha toplanıp kutlama yaparız" diye konuştu.
MEMNUN: "HEYECANLA BEKLİYORUZ"
Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun da, uzun zamandır teknik adamlar olarak bir araya gelemediklerini ifade ederek, "Maçlarla ilgili sohbet etme şansımız oldu. Eski maçlardan, derbilerden konuştuk. Açıkçası ben heyecanlıyım. Bildiğim kadarıyla uzun zamandır üst üste bu kadar derbi olmadı. Tek yürek olduk ve heyecanla bekliyoruz. Umut ediyorum ki sonuçlar hep istediğimiz gibi gelişecek" açıklamasında bulundu.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın