Türkiye’nin doğu bölgesi karla mücadele etmeye başlamışken Ege’nin incisi Bodrum’da yazdan kalma günler yaşanıyor.
Kış ayının gelmesi ile birlikte ülke genelinde birçok şehirde yağmur, kar ve şiddetli fırtına etkisini gösterirken, turizm cenneti Bodrum’da sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen vatandaşlar denize girip güneşlendi.
Olumsuz hava şartları nedeniyle Bitlis, Hakkari, Ardahan ve Muş’ta yollar ulaşıma kapanırken, Bodrum’da pastırma yazı devam ediyor. Güneşin altında yaklaşık 30 dereceye kadar ulaşan sıcaklık nedeniyle birçok vatandaş sahil kenarlarına akın etti. Sıcak havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar ise denize girerek yazdan kalma günlerin tadını çıkardı. Kumbahçe, Palşatarlası, Gümbet, Bitez sahilleri başta olmak üzere birçok sahil vatandaşlarla doldu taştı. Denize girmeden güneşin tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar ise sahillerdeki kafeteryaları doldurdu.
Ankara’dan Bodrum’a yerleşen bir vatandaş, “İyi ki Bodrum’a yerleşmişim” diyerek, “Ankara’da oturan aileme nispet yapıyorum. Fotoğraf çekip gönderiyorum. Ankara’da kar yağıyormuş. Oldukça soğukmuş ama biz Bodrum’da hala yazı yaşıyoruz” dedi.
Bir vatandaş ise her gün denize girdiğini ifade ederek, “Deniz çok sıcak, güneş de var. Ben de denize girdim. Deniz suyu sıcaklığı 20 dereceye yakın. Ben de bu durumu fırsat bilip denize giriyorum. Bodrum’da hava her zaman böyle. Herkesi Bodrum’a bekliyorum” şeklinde konuştu. Deniz suyunun 20 derece, hava sıcaklığının ise 30 derece olduğu turizm cenneti Bodrum’da sıcaklıkların birkaç gün daha normallerin üstünde seyredeceği öğrenildi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın