Bursa’nın Orhangazi ilçesine DSİ tarafından ikinci pompa istasyonu yapılıyor.
Karsak bölgesine kadar uzanan alanı sulayan Gölyaka pompasının bir benzeri sahil şeridine inşa edilecek. Yeni inşa edilecek olan pompa istasyonu Orhangazi Ovası’nda bir çok bölgeyi de suya kavuşturacak.
Devlet Su İşleri Bursa Bölge Müdürü Niyazi Kazmi Koçak, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti. Çağlayan ile yapılan görüşmede projenin detayları üzerinde fikir alışverişinde bulunan Koçak, pompa istasyonu ve mendireğin göl sahil şeridine inşa edileceğini ve ovada sulama yapılacağını ifade etti.
DSİ Bölge Müdürü Nazmi Koçak ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, diğer teknik personel ile birlikte yeni istasyonun yapılacağı arazide incelemelerde bulundu. Proje aşamasında olan yeni pompa istasyonunun inşasına en kısa zamanda başlanacak.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın