CHP ve MHP’nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere bugün Erzurum’a geldi.
Öğle saatlerinde hava yolu ile Erzurum’a gelen Ekmeleddin İhsanoğlu’nu havalimanında MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, MHP İl Başkanı Zekai Kaya ve CHP İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu ile partililer karşıladı.
İhsanoğlu daha sonra cuma namazını kılmak için Ulu Cami’ye gitti. İhsanoğlu, camiye girişi sırasında boyacı bir çocuğun “Ayakkabılarınızı boyayalım başkanım. Ramazan harçlığı çıkaralım” dedi. İhsanoğlu da konuşmadan direk camiye girdi.
İhsanoğlu’nun öğleden sonra ETSO ve Şehit Aileleri Derneğini ziyaret edeceği ardından Abdurrahman Gazi Türbesine ziyarette bulunacağı belirtildi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Nedim İncebay'dan İnegöl'de "Gıda Toptancılar Sitesi" projesi

İnegöl’de 4 gündür süren sorun mahalleliyi bezdirdi

İnegöl'ün o mahallesinde okul yetersizliği gündemde: Öğrenci sayısı bini geçti!

Bursa'da tartışma yaratan o görüntü! Onlarca kişi aynı yerden...

İnegöl'de mezarlığa giden vatandaş neye uğradığını şaşırdı!

İnsanların arasına girdi cips yedi

Nedim İncebay: “İTSO Üyesini Gerçekten Tanıyacak”

İnegöl’de Vatandaş İsyan Etti! Bir Aydır Çözüm Bekliyorlar

Daireyi gezerken banyoya girdi, çıktığı yere inanamadı!

Gelin Mehirde Çıtayı Yükseltti! Her Yıl Alacak

Eşine Kahve Jesti Yaptı! Gelinin Cevabı Şoke Etti



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın