Kayseri Organize Sanayi Bölgesi tarafından organize edilen iftar yemeğine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik ve doğalgaza zam olmayacağını söyledi.
İftar öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ülkenin hükümetsiz kalmayacağını, önümüzdeki haftadan itibaren Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun koalisyon görüşmelerine başlayacağını söyledi. Bakan Yıldız, “7 Haziran seçimlerinde sandıkta vatandaşımızın bir tercihi oldu. Önceden de dediğimiz gibi sandık sonuçları başımızın üzerine demiştik. Yine aynı şeyi söylüyoruz. Bu sonuçları hep beraber değerlendireceğiz. Halkımız sandıkta tercihini koalisyondan yana kullandı. Tabi ki AK Parti olarak başbakanımızın başkanlığında bu çalışmalar sürdürülecek. Önümüzdeki haftadan sonra diğer partiler ile görüşmeye başlanacak. Türkiye’nin hükümetsiz kalmayacağı aşikardır. Mutlaka büyüyen, gelişen Türkiye’nin bir hükümeti olacak. Şuanda işlerimiz devam ediyor” diye konuştu.
Son zamanlarda elektrik ve doğalgaza zam söylentilerinin çoğaldığını ancak şuanda bir zam söz konusunun olmadığını ifade eden Yıldız, “Biz yalnızca bir grup zam istedi diye zam yapmayız. Türkiye’nin gerçeklerini, enerji maliyetlerini, petrol fiyatları ve bütün değerlerle değerlendiririz. Hatırlarsanız AK Parti’nin karşısına propaganda yapmak için seçimden sonra zam yapılacağı söylenmişti. Biz de o günün şartlarına bakacağımızı söylemiştik. Şuanda ne elektrik fiyatına ne doğalgaz fiyatına herhangi bir zam söz konusu değildir. Ne açık ne de gizli olarak zam söz konusu değildir. Bununla alakalı zorlatanların başka bir niyetinin olduğunu söylemem lazım” dedi.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

3 gün boyunca İnegöl'de herkese ücretsiz olacak

Galatasaray'ın Dünya Yıldızı Victor Osimhen İnegöl Mobilyasını Tercih Etti

İnegöl'de Gören Dönüp Bir Daha Baktı! Sünnet Arabası Yerine Tekne Kullandılar

Buğday tarlalarında yangın! Ekiplerin yoğun çabası sürüyor

İnegöl'de orman yangını! İlk müdahaleyi BUSKİ ekipleri yaptı

Aracın kaputunda görüldü!

YKS’ye Dakikalar Kala Büyük Panik! İnegöl’de Polis Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın