Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde maden ocağında su baskını nedeniyle 18 işçinin mahsur kaldığı faciada olay yerine gelen işçi yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor.
Mahsur kalan işçilerin kurtarılması için çevre illerden de bölgeye gelen ekiplerle çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kurtarma çalışmalarını yakından takip eden işçi yakınlarının da endişeli ama aynı zamanda umutlu bekleyişi sürüyor. Maden ocağında kardeşinin bulunduğunu söyleyen ve aynı zamanda kendisinin de maden işçisi olduğunu ifade eden Azim Üzer, “Allah’tan ümit kesilmez ama kurtarılma şansları zor. 350 metrelik mesafenin yarısına kadar su dolu. Şu anda hiçbir gelişme yok. Dışarı boşaltılması için kurulan su motorları boruları patlatıyor” dedi.
Maden ocağında iki oğlunun olduğunu belirten Şükrü Haznedar ise, “Ocağı su basmış. Çocuklarda içeride kalmış. Bende Antalya’daydım. Oradan buraya geldim. Çocuklarım yaklaşık 10 senedir bu işle uğraşıyorlar. Daha önceden böyle ufak çaplı olaylar yaşanıyor diyorlardı” diye konuştu.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl'de Vatandaşın Yol Çilesi Kamerada

Kahvehanedekiler Oyunu Bıraktıran Görüntü!

Kız İsteme Töreni Başlamadan Krize Döndü!

İnegöl'de Beklenen Sağanak Başladı! Şemsiyesiz Yakalananlar Zor Anlar Yaşadı

Türkiye bu öğretmeni konuşuyor!

İnegöl'de Şiddetli Sarsıntı! Vatandaşlar Deprem Zannetti

Genç Kadının Toplu Taşıma İsyanı Viral Oldu!

İnegöl'de mahalle gençlerinden çocuklara örnek davranış!

İnegöl'de çocukları sevindirmek isteyen lastikçi esnafı neye uğradığını şaşırdı

Haluk Levent Cezaevine Sevk Edildi! Dikkat Çeken İfade

İnegöl'de Parkta Renkli Anlar! Çocuklar Su Tankeriyle Serinledi



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın