Manchester City’den kiralık olarak Twente’de forma giyen Bursaspor’un eski yıldızı Enes Ünal, çıktığı ikinci lig maçında 16 dakika içinde bulduğu 3 golle Hollanda liginde hatt-rick yapan ilk Türk oyuncu olmayı başardı.
Hollanda Birinci Futbol Ligi’nin (Eredivisie) 3. haftasında deplasmanda Groningen ile karşılaşan Twente, ilk yarıyı Enes Ünal’ın golleriyle 3-0 önde kapattı. 23, 36 ve 39. dakikalarda gol sevinci yaşayan Enes, 16 dakika içinde hatt-rick sevinci yaşadı. Karşılaşmanın ikinci yarısı devam ediyor.
Hollanda liginde hatt-rick yapan ilk Türk oyuncu
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’nin Bursaspor’dan transfer ettiği ve bu sezon başında Hollanda ekiplerinden Twente’ye kiralanan Enes, yeni ekibindeki ilk lig maçına geçtiğimiz hafta oynanan Feyenoord mücadelesinde çıktı. Ligin 3. haftasındaki Groningen müsabakasına ise ilk 11’de başlayan 19 yaşındaki oyuncu, maçın ilk yarısında hatt-rick yaparak Hollanda liginde bir maçta 3 gol sevinci yaşayan ilk Türk oyuncu olmayı başardı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın