Taksim Tarlabaşı Bulvarı üzerinde ‘Das Kapital’ adlı kitabı polise göstererek eylem yapan kadın, Taksim Meydanı’na yürümek isteyince gözaltına alındı.
Taksim Tarlabaşı Bulvarı üzerinde 1 Mayıs nedeniyle güvenlik önlemi alan polislerin yanına yaklaşan bir kadın elindeki “Das Kapital” adlı kitabı göstererek ilginç bir eylem yapmak istedi. Halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunu olduğunu söyleyen ve mesleğini yapamadığını belirten eylemci kadın, elindeki kitabı polislere gösterdi. “Das Katipal” diye bağıran eylemci kadın, bir süre eylem yaptı. Eylemci kadın polislere “Das Kapital okuyun, bu Das Kapital” diye bağırdı.
Daha sonra elindeki kitabın bazı sayfalarını yere atan eylemci kadın, daha sonra Tarlabaşı Bulvarı’ndan Taksim Meydanı’na doğru yürümek istedi. Polis bir süre eylemci kadını takip etti. Polis daha sonra kadını gözaltına alarak polis merkezine götürdü.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Apartmanın 6. katına misafire edayısla çıkan kurbanlık gündem oldu

Kaçan Dana Mahalleyi Karıştırdı! Vatandaşlar Kaçacak Yer Aradı

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın