Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Tiran’da Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bujar Nishani ile görüşme gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Arnavutluk’un başkenti Tiran’a geldi. Erdoğan, başkentte bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleştirilen resmi karşılama töreninin ardından Cumhurbaşkanı Bujar Nishani ile görüşmeye geçti. Görüşmede ikili ilişkilerinin yanı sıra iki ülke arasındaki işbirliği imkânları değerlendirildiği, bölgesel ve uluslararası konularda görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.
Erdoğan Arnavutluk’taki temasları kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı tarafından inşa edilecek Tiran Merkez Camii’nin (Namazgah Camii) temel atma törenini ve TİKA tarafından yeniden inşa edilen tarihi Preze Kale Camii’nin açılışını gerçekleştirecek. Erdoğan daha sonra Cumhurbaşkanı Nishani’yle birlikte İş Forumuna katılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a temasları sırasında eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de eşlik ediyor.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi

Bursa'ya gidiş çilesi bitti!

İnegöl Hacıkara Şelalesi'nde yağışlarla su debisi arttı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın