Fenerbahçe’nin eski futbolcuları, kulüpleri tarafından Van’da açılan ücretsiz futbol okulunu ziyaret ederek, minik futbolcularla bir araya geldiler.
Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından depremin ardından Van’da açılan futbol okuluna kayıt yaptıran 125 öğrenci eğitimlerine devam ediyor. Fenerbahçe Kulübü Spor Okulları Sorumlusu Banu Dizdar, beraberindeki eski futbolcular Müjdat Yetkiner, Saffet Akbaş ve Kemalettin Şentürk ile altyapı antrenörleri Erkan Şahin ve Fatih Süt ile birlikte Van’a geldiler. Şerefiye Mahallesi’nde bulunan Fenerbahçe Spor Okulu’nu ziyaret eden heyet, minik sporcularla bir araya geldiler. Minik sporcularla fotoğraf çektirip bol bol sohbet eden eski futbolcular, yapılan gösteri maçını da seyrettiler.
DİZDAR: "125 ÖĞRENCİMİZ VAR"
Van’a geliş amaçları hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Banu Dizdar, sosyal sorumluluk projesi kapsamında açtıkları spor okulunu ziyaret etmek ve minik sporculara moral vermek için geldiklerini söyledi. Dizdar, “Şu an okulumuza devam eden 125 öğrencimiz var. Önümüzdeki günlerde 100 öğrenci daha alacağız. Van’da açtığımız ücretsiz okulumuz bir ilktir. Bir günlük ziyaret için geldik. Bugün kulüp başkanımız Aziz Yıldırım Bey de geleceklerdi. Ancak programından dolayı gelemedi. Önümüzdeki günlerde gelecek. Bir senenin sonunda burada yapılacak seçmelerle kulübümüzün altyapısına seçmeler yapılacak. Seçilecek sporcularda altyapıya alınacak” dedi.
Kemalettin Şentürk ise Fenerbahçe Kulübü tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesine destek vermek için Van’a geldiklerini belirterek, “Van’daki Fenerbahçelilere destek vermek için geldik. Forma dağıtımı yapacağız. Onlara tavsiyelerde bulunup yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz” diye konuştu.
Saffet Akbaş da Vanspor’da bir sene forma giydiğini hatırlatarak, Van’a yabancı olmadığını ve Van’ın kendisi için önemli olduğunu kaydetti. Akbaş, “Kulübümüz tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi çok güzel bir projedir. Elimizden geldiğince destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Müjdat Yetkiner de Van’da bulunduğu için mutlu olduğunu dile getirerek, “Böyle bir organizasyon içerisinde olmak mutluluk vericidir. Kulübümüzle gurur duyuyorum. Diğer kulüplerin de böyle projeleri hayata geçirmesi gerekir. Hepimiz kardeşiz. Bizlerde bunlara yardımcı olmak için geldik, çünkü hepimiz kardeşiz” dedi.
Günümüzde yeteneğin biraz kaybolduğunu ifade eden Yetkiner, “Yerleşim alanlarında devamlı apartmanlar yapılıyor. Ama spor yapılabilecek alan yok. Bundan dolayı da gençlerimiz spora yatkın değiller. Bölge giderse de sporu sevmeyecekler. Yetkililere sesleniyorum. Binaları yapın ama spor tesislerini de yapmaları gerekiyor” şeklinde konuştu.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı

36 yaşındaki evlenmeyen kadının teyzelerine sorduğu soru viral oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın