Türk sinemasının unutulmaz oyuncusu sultan lakaplı Türkan Şoray’a, Yunusemre Belediyesi tarafından Fahri Hemşehrilik Beratı verildi.
Yunusemre ilçesinin anahtarını da alan Türkan Şoray, "Çok büyük onur duydum. Manisa’nın kendi anılarımda ayrı bir yeri olacak" dedi.
“Harem Sultanı’nı Seçiyor” adlı yarışmanın galasına katılmak üzere Manisa’ya gelen Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Türkan Şoray’a, Yunusemre Belediyesi tarafından "Fahri Hemşehrilik Beratı" teslim edildi. Yunusemre ilçesinde belediye başkanlığını ziyaret eden Şoray’a, fahri hemşehrilik payesini ve beratı Belediye Başkanı Mehmet Çerçi tarafından takdim edildi. Oyuncuya aynı zamanda, Manisa’da yapılan şal ve el dokuma kilim hediye edildi. Fahri Hemşehrilik Beratı’na layık görüldüğü için mutlu olduğu ifade eden Türkan Şoray, Manisa’nın kendi anılarında ayrı bir yeri olacağını belirterek şunları söyledi: "Buradaki insanlarla kucaklaşmak istiyorum. İlk fırsatta Allah sağlık verirse Manisa’ya geleceğim. Bana bu mutluluğu yaşatan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Yunusemre Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Çok büyük onur duydum.” Belediye Başkanı Çerçi de, fahri hemşehrilik payesi ve beratının verilmesinin Yunusemre Belediyesi tarafından oy birliğiyle kabul edildiğini belirtti.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl-Domaniç yolunda görsel şölen

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın