Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe, üçüncü hazırlık maçında bugün, son UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Sevilla ile karşılaşacak. Danimarka’nın başkenti Kopenhag’daki Brondby Stadyumu’nda oynanacak maç, TSİ 21.30’da başlayacak.
Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında ise Soma yararına Sheffield United ile İngiltere’de karşılaştı. Dünyanın en eski stadı olarak bilinen "Bramall Lane" ev sahipliği yaptığı karşılaşmadan ev sahibi takım 2-1 galibiyetle ayrıldı.
Bugün Sevilla ile üçüncü maçını oynayacak olan sarı-lacivertliler, 8 Ağustos Cuma günü ise Chelsea ve Beşiktaş ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Soma maden kazasında kaybettiğimiz madenciler için düzenlenecek 3’lü turnuvada mücadele edecek. Geliri Soma’da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacak turnuvada üç kulübün taraftarları tribünlerde bir arada oturacak.
OLYMPİAKOS VE ROMA’YLA KARŞILAŞACAK
Fenerbahçe, 16 Ağustos Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Olympiakos’u konuk edecek. Karşılaşmanın başlama saati 21.30. Kanarya, 19 Ağustos Salı günü ise Roma Olimpiyat Stadı’nda Roma ile hazırlık maçı oynayacak. Mücadele TSİ 21.45’te başlayacak.
Fenerbahçe, ilk resmi sınavını ise 25 Ağustos Pazartesi günü TFF Süper Kupa Finalinde Galatasaray’a karşı verecek.
(İHA)
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de Korkutan Kaza! Virajı Alamayan Otomobil Takla Attı

İnegöl’de Milli Maç Heyecanı Sabahın İlk Saatlerinde Başladı

5 Yıllık Boşanma Davası Bitti, Davul Zurnayla Kutladı

Kamera kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı o görüntü

Oylat Mağarası'nda Eğlence Dolu Dakikalar Kamerada

İSKO’da Voleybol Heyecanı Sona Erdi! Şampiyon Belli Oldu

Seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Doğacak bebek için götürülen kıyafetler büyük tepki topladı!

Piyasa analizi ve gençlere tavsiyeler

İnegöl'de 4 katlı apartmandaki kaçak yapı yıkıldı

36 yaşındaki evlenmeyen kadının teyzelerine sorduğu soru viral oldu



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın